menu

Hi! Mijn naam is Noa

Lockdown stage

gepubliceerd op: 2 April 2021

Hi! Mijn naam is Noa. 

Twee maanden geleden ging ik van start als stagiair bij culd. En geloof me, een stage in het jaar 2021 is allesbehalve normaal. Mondmaskers, video-calls, desinfecteergel,… noem maar op. Ondanks alles werd ik bij culd. met open armen ontvangen en voelde ik me week na week meer thuis.
(al zou dit ook kunnen liggen aan het feit dat ik ook effectief thuis zat)
All jokes aside was het een hele leuke en leerrijke stage. Hoe ik deze heb ervaren? Dat lees je hier!

Tweede keer goede keer!

Na dat mijn eerste stage in het water viel door de eerste lockdown, waagde ik dit jaar opnieuw mijn kans voor mijn eindstage. Mijn plaats als stagiair werd vrijgehouden en begin februari ging ik van start. Hoewel deze stage grotendeels van thuis uit zou lopen, kon ik gelukkig toch aan de slag!

Bij culd. kwam ik binnen in een hecht team dat elkaar perfect aanvulde. Als stagiair kwam ik hier niet terecht om koffie te zetten of zinloze taken uit te voeren, maar ging ik echt aan de slag. Ik volgde mee in teamvergaderingen, overleg met klanten en kon ook zelf mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Tijdens de acht weken dat ik stage liep kon ik meewerken aan een breed gamma van opdrachten, die ook echt getoond werden aan opdrachtgevers.

Terwijl ik een logo ontwierp, 3D-renders maakte of bezig was met een animatie kon ik altijd rekenen op de feedback van Ruben, mijn stagementor, maar ook Steffan en Jurian stonden altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Hierdoor zag ik hoe mijn ontwerpen week na week verbeterden en leerde ik enorm veel bij.

Geen opdracht te gek!

Wat mij vooral zal bijblijven, is de gedrevenheid waarmee Ruben, Steffan en Jurian iedere opdracht, zowel groot als klein, aanpakken. Geen opdracht te gek! Dat werd mij al vanaf het begin duidelijk. Deze drie mannen bijten zich vast in hun projecten en laten niet los tot het tot in de puntjes afgewerkt is.

Helaas zit mijn stage er ondertussen op en neem ik afscheid van culd. Maar wel met mijn rugzakje gevuld met acht weken aan nieuwe kennis en ervaringen!

goeiedag, benieuwd waar Noa aan heeft meegewerkt?

Mmmm... cookies

Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Is dit ok? Klik 'got it!' of wijzig je instellingen. Meer informatie…

Got it! Cookie settings