Over culd.

culd. bestaat uit een 3-koppig team met verschillende competenties,
trots op een sterke cultuur en collaboratieve geest.

Ruben Horemans

Partner - Web & Grafisch Design

Na de opleiding Digitale Grafische Vormgeving als creatieve duizendpoot beland bij een groothandel in Volkswagen onderdelen. Een aantal jaren rondgetoerd in een oude VW-bus tot het begon te kriebelen om zelf iets op te starten in de creatieve sector. In bijberoep werd culd. opgestart en de bus ingewisseld tegen een snijplotter tot de slapeloze nachten zich opdrongen om van culd. een full-time bezigheid te maken. Spijt van de bus? Absoluut niet, bij wijlen een Westmalle Tripel of Single Malt maakt veel goed.

Steffan Blockx

Partner - Web Development

All-round webdeveloper met een focus op op maat gemaakte back-end toepassingen. Full-time bezig met webdevelopment sinds de png-fix voor IE6. Gaat in zijn vrije tijd al eens een balletje trappen bij de lokale cafévoetbalploeg of een toerke maken met de brommer.

VĂ©ronique Swolfs

Crossmedia designer - Online Marketeer

Na enkele jaren als leerkracht in het secundair onderwijs besloten om zelf terug op de schoolbanken te gaan zitten. Aan de opleiding webdesign en e-commerce begonnen met een duidelijke missie: gaan werken in een uniek communicatiebureau met toffe collega's. Na een succesvolle stage was team culd. overtuigd van de skills en het potentieel. En zo is de eerste werknemer een feit. Voortaan zorgt ze voor de female touch aan de projecten.
En wat betreft die missie: geslaagd.