Investeren in een toekomst voor alle Binken!

Ik zeg altijd tegen Vic Swerts: 'Die brokken vallen niet meer te lijmen'. Dat zal hij ook gedacht hebben toen aan het licht kwam dat hij zich zojuist had ingekocht in de grootste criminele organisatie of dekmantel van Belgiƫ. Dat zie je toch van hier... Musicals als witwas-carrousels, een boot in de dokken van Antwerpen vol met BV's die spontaan beginnen te wenen, dat verzin je toch niet? Duh... En dan hebben we't nog niet gehad over James Cook, we hebben er eerlijk gezegd echt schrik van, dus mondje dicht. Ik hoor het Vic nog roepen: 'Ik investeer 150 miljoen in culd.!', maar hij kreeg natuurlijk een 'offer he couldn't refuse' van James (m.a.w. sleeping with the fishes, je hebt dit niet van ons).

Soit, niet getreurd, in tegenstelling tot de Vic, weten wij wel goed hoe we ons kapitaal moeten investeren. Heel Turnhout loopt er als Darth Vader bij en we kunnen er eens goed mee lachen, maar die anti-coronamaskers hebben ons geen windeieren gelegd. We hebben besloten om het te investeren in een goed doel, waar elke bink al jaren op zit te wachten. En wij gaan het verwezenlijken!

Onze ring

Niet iedereen weet het, maar als je een grond opkoopt, ben je eigenaar tot 10m diep, vanaf dan is de ondergrond van Satan. Met de maskers hebben we juist genoeg verdiend om wat materiaal (een schup, helmen, Bagger 288, enz...) aan te kopen. Met onze ziel hebben we dan de ondergrond van Turnhout opgekocht en nu kunnen we een heel netwerk onder Turnhout uitbouwen, inclusief de verbinding van de ring!
Met een klein beetje hulp van Elon Musk (goeie maat van mr S.) gaat het zelfs sneller klaar zijn dan de werken op de Hessie (Heizijde), dus tegen deze zomer kunnen we toertjes rond Turnhout maken, zonder ook maar 1 sluipweg te nemen.

Ook een uitgebreid netwerk opbouwen?

contacteer ons