Voor welke diensten kan je culd. inhuren?

Jarenlange ervaring, een complementair team en een netwerk van freelancers
zorgen ervoor dat we elke dag de wereld aankunnen!
Verschillende competenties nodig voor een groot project of een kleine
specifieke opdracht? Laat gerust iets weten!

Diensten

Responsive Web Design & Development

Frontend & backend development op maat, in combinatie met de allerlaatste technologieën. Optimalisatie voor mobiele toestellen kan hier niet aan ontbreken.

Grafisch Ontwerp

Lay-out, typografie, kleurgebruik of illustratie voor eender welke mediatoepassing, we bekijken elke opdracht met een frisse blik.

Print

Brochures, catalogi, verpakking, promo,… We zorgen voor drukwerk vanaf ontwerp tot eindproduct met een correcte prijs/kwaliteit verhouding.

Social Media Management

Beheer van sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn… wordt vaak beschouwd als een overbodige last, maar is zeker niet onbelangrijk. Door optimaal gebruik en integratie in uw bestaande communicatie bespaart u kostbare tijd en vergroot u uw bereik naar potentiële klanten toe.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Door analyse en optimalisatie van uw broncode kunnen we ervoor zorgen dat relevante informatie niet enkel door zoekmachines, maar ook door uw klanten gevonden wordt.

Zoekmachine Advertising (SEA)

Opstarten, analyse en onderhoud van uw Google Ads campagnes, door de focus te leggen op doelgerichte conversies i.p.v. betekenisloze & zuur betaalde kliks.

Analyse en Optimalisatie

Doorgedreven analyse van bestaande toepassingen leiden dikwijls tot interessante resultaten. We verlenen U graag advies voor verder optimalisatie.

Online Adverteren

Google Adwords, Facebook Multi Product advertising, LinkedIn showcase pages,... Samen bepalen we de doelgroep en strategie om maximaal rendement te halen uit het ruime aanbod voor online adverteren.

Webhosting

We voorzien een basispakket of een oplossing op maat, inclusief periodieke backups van al uw kostbare bestanden. Al dan niet in combinatie met Amazon Cloud oplossingen. (S3, Cloudfront, Route 53, ...)

MODX

Voor 90% van onze online projecten maken we gebruik van het opensource content management systeem Modx, een php-framework voor geavanceerde webtoepassingen.

Branding Strategie

Vanaf ontwerp van uw logo, bepalen van strategie tot ontwikkelen van uw huisstijl. Wij werken samen met U naar de meest resultaat gerichte branding strategie.

Copywriting

Aantrekkelijke teksten samenstellen, kan een tijdrovende bezigheid zijn en wordt heel vaak over het hoofd gezien. Ben je geen schrijftalent? Laat je adviseren door één van onze experts.

E-mail Marketing

Hou je klanten op de hoogte van uw diensten en producten met een budgetvriendelijke en doelgerichte e-mail campagne. Culd kan u helpen bij opstellen, versturen, analyse en opvolgen van uw campagnes.

Website Onderhoud

In een ideaal scenario zorg je zelf voor het periodiek up-to-date houden van uw website, we kunnen uit ervaring spreken dat dit niet altijd het geval is. Voor ons is het een kleine moeite om die taak van u over te nemen.

Digital Signage

Met Digital Signage bepaalt u zelf waar, wanneer en aan wie u een op maat gesneden audiovisuele boodschap presenteert, door gebruik te maken van een online platform en dit volledig in eigen beheer.

Office Templates

Uw look & feel op een gebruiksvriendelijke manier toegepast op sjablonen voor Word, Powerpoint of Excel. Kom naar buiten met een consistente presentatie van uw documenten.

Sign, Belettering & Muurdecoratie

Signalisatie, belettering of een hippe muurdecoratie toegepast op uw winkel, voertuigen of interieur. Een absolute eye-catcher voor uw zaak!

G Suite

Nood aan professionele e-mail, gedeelde agenda's, online opslag en collaboratie tools? G Suite is ontwikkeld voor productief teamwork met hedendaagse technologie, zowel op bedrijven alsook daarbuiten.