Hoe vatten we de koe bij de horens?

We zijn ervan overtuigd dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken tussen het groot aanbod aan digitale bureaus. Waarom dan voor culd. kiezen? Naast de resultaatgerichte aanpak, willen we ook plezier putten uit onze job. Een gezond evenwicht dat de motivatie versterkt.

Aanpak

1. Kennismaking

Liefst van al starten we onze samenwerkingen met een persoonlijke kennismaking. Bij een tas koffie komen we al snel meer te weten over u en uw project. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om een offerte op te stellen of te bepalen hoe we best verder gaan.

2. Analyse

Bij grotere projecten is het belangrijk dat we goed begrijpen wat het probleem is. Vooraleer we beginnen met het uitwerken gaan we daarom uitgebreid na of we alles goed hebben begrepen en welke richting we uit moeten.

3. Uitwerking

Hier begint de magie. Doordat we een grondige voorbereiding achter de rug hebben weten we wat ons te doen staat en kan ieder van ons doen waar hij goed in is. Door nauw met u samen te werken brengen we uw project tot leven.

4. Evalueren

Doorheen de uitwerking gaan we tussentijds evalueren. Dit doen we niet enkel intern maar ook samen met u. Door regelmatig samen te komen zorgen we ervoor dat we kort op de bal kunnen spelen en geen onnodige tijd en geld verliezen.

5. Opvolgen

De beste beslissingen worden gemaakt op basis van feiten. Het internet staat niet stil, maar u hopelijk ook niet. Daarom is het belangrijk om op regelmatige tijdstippen te kijken of alles nog voldoet en tijdig bij te sturen.